Om os

SUCCES, SAMMEN

Sammen når vi din sommerhus drøm

Vores konsulenter er eksperter inden for alt fra drift, byggeri, tilladelser og meget mere. Vi er her for at hjælpe din sommerhus nybyg drøm til virkelighed!

MISSIONSDREVET

Vi har passion for at hjælpe vores kunder med at overvinde enhver udfordring og opnå spektakulære resultater.

Sommerhus-nybyg.dk bør hjælpe din sommerhus nybygningsdrøm til at gå i opfyldelse af flere grunde. Vi er et meget erfarent og velrenommeret firma, som har været i branchen i mange år. Vi kender alle detaljerne omkring opførelse af et sommerhus, og kan give dig ekspertrådgivning hvert skridt på vejen. Og vi vil samarbejde med dig for at skabe et skræddersyet design, der passer perfekt til dit budget og dine behov. Vi tilbyder en bred vifte af tjenester for at sikre, at dit nye hjem bliver bygget til den højest mulige standard. Hvis du leder efter et firma, der kan hjælpe dig med at bygge dit drømme sommerhus, så er sommerhus-nybyg.dk dit perfekte valg.

Vores Nøgleværdier

1

Samarbejde med kunden

Sammen skaber vi din drøm, om du står og mangler general rådgivning eller skal have opført din sommerhus drøm, så er vi der hvert skridt på vejen!

2

Passion for resultater

Med års erfaring sætter vi stor lid på vores resultater og glade kunder, vi er på vores bedste når kunden er glad for resultatet!

3

Konstant forbedring

Vi gør vores absolut yderste for konstant at forbedre os og udvikle vores viden i branchen og på markedet. Derfor kan vi garantere yderst tilfredstillende resultater!

Vores hold af eksperter

Med årtiers anerkendt erfaring er vores team klar til at hjælpe dig med at nå dine mål og mere end det.

vores konsulenter

Vores konsulenter brænder for at opnå vores kunders sommerhus drøm, de stræber på at yde den bedste rådgivning og service.

Ledelse

Med yderst erfaren ledelse kan vi navigere branchen som få. Og sætter en lid i at gøre vores bedste for kunderne.

Vores partnere stoler på os

Stuart Oneil

CEO, Luryc

“Lunno is a highly professional consulting firm. We can depend on them to be transparent, smart, and committed to our success.”

Elly Brett

Business Operations, Bewarx

“For over 10 years, Lunno has consistently proven their ability to understand our business needs and help us outperform our expectations.”

Jenna Ballard

VP Marketing, Wico

“When we needed help to manage the strategy and rollout of a complex marketing plan, Lunno turned out to be the perfect partner.”

VEJEN TIL SUMMERHUS DRØMMEN

klar til at opfylde drømmen? kontakt os idag!

Kontakt os idag og få et uforpligtende tilbud på netop din sommerhus drøm! hos sommerhus-nybyg.dk sætter vi en lid i at gøre vores yderste for dig og din drøm! Så tøv ikke, kontakt os idag!